Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Organisatie van Afrika Cup gaat naar Equatoriaal-Guinea

Laatste update:

De Afrikaanse voetbalbond (CAF) ontving vorige week al een brief van de Marokkaanse regering. Gevraagd werd om het toernooi uit te stellen, maar daar wilde de overkoepelende Afrikaanse bond niet aan meewerken. "Omdat de bond onze eisen en voorstellen van tafel heeft geveegd, zien we ons genoodzaakt om ons terug te trekken als gastland van de Afrika Cup 2015. Dit om de veiligheid van onze burgers te waarborgen", klinkt het nu vanuit Marokko.

De verwachting is dat de Afrikaanse bond straffen zal opleggen aan de Marokkaanse bond, de Marokkaanse nationale ploeg of aan Marokkaanse clubteams, maar vooralsnog lijkt het land dus onvermurwbaar. Zuid-Afrika wordt genoemd als meest logische kandidaat om in plaats van Marokko de organisatie op zich te nemen, al willen Egypte en Soedan het toernooi ook organiseren.

Update 8 november 22.18 uur - 'Marokko trekt zich definitief terug als organisator Afrika Cup'
De Afrika Cup van begin 2015 vindt nagenoeg zeker niet plaats in Marokko. Het Noord-Afrikaanse land heeft de CAF zaterdag laten weten dat het zich uit angst voor de verspreiding van ebola definitief terugtrekt als organisator. Dat schrijft persbureau Reuters. Volgende week gaat de Afrikaanse voetbalbond zich beraden over een nieuw gastland. Zuid-Afrika, Egypte en Soedan hebben al aangegeven de organisatie van het toernooi over te willen nemen.

Update 11 november 15.06 uur - CAF verplaatst Afrika Cup en sluit Marokko uit
De Afrika Cup van 2015 vindt definitief niet plaats in Marokko. Dat bevestigt de Afrikaanse voetbalbond CAF via de officiële kanalen. De komende kwalificatiewedstrijden vinden gewoon doorgang, al is er nog geen vervangende organisator van de eindronde bekendgemaakt. De nationale ploeg van Marokko, dat als gastland automatisch was gekwalificeerd voor het toernooi, is niet meer welkom op de komende editie. Marokko trok zich uit angst voor het ebolavirus terug als gastheer. Zuid-Afrika, Egypte en Soedan gaven al aan de kandidatuur over te willen nemen. Het toernooi wordt tussen 17 januari en 8 februari 2015 afgewerkt.

Update 14 november 12.45 uur - Organisatie Afrika Cup waarschijnlijk naar Equatoriaal-Guinea
De Afrika Cup heeft een nieuw gastland. Equatoriaal-Guinea vervangt Marokko als organisator van het continentale toernooi, dat wordt gehouden van 17 januari tot en met 8 februari. Dat meldde vrijdag de Afrikaanse voetbalbond (CAF). Equatoriaal-Guinea heeft slechts twee grote stadions, maar wil toch alle zestien deelnemende landen ontvangen. Saillant: Equatoriaal-Guinea mag niet deelnemen vanwege het opstellen van een niet-gerechtigde speler in een duel met Mauritanië.

De Afrika Cup moet afgelast worden

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties