Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Oud-international vergezelt Pastoor in technische staf Sparta Rotterdam

Laatste update:

Oud-international Michael Reiziger, die bij Sparta de B1 onder zijn hoede heeft, wordt genoemd als nieuwe assistent van Pastoor. Dat ziet Reiziger wel zitten, zo geeft hij te kennen aan Voetbal International. "Natuurlijk sta ik er open voor om assistent te worden. Als het gebeurt, dan is het een grote stap vooruit."

Reiziger wil graag op het veld staan, maar hij weet dat er in de voetballerij weinig zekerheden zijn. "Het is moeilijk te plannen in het voetbal", zegt de 41-jarige oud-verdediger.

Update 30 december 17.31 uur - Oud-international vergezelt Pastoor in technische staf Sparta
Michael Reiziger gaat aan de slag als assistent-trainer van Sparta Rotterdam. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De 41-jarige Reiziger wordt de rechterhand van Alex Pastoor, die werd aangesteld als hoofdcoach na het vertrek van Gert Kruys. Oud-international Reiziger was al werkzaam op Het Kasteel: hij had de B1 onder zijn hoede. Dat jeugdelftal krijgt de rest van het seizoen te maken met oud-prof Sonny Silooy.

Denk je dat Michael Reiziger een goede hoofdtrainer zou zijn?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties