Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Overbodige aanvaller mag transfervrij vertrekken uit Alkmaar

Laatste update:

De 27-jarige Mühren deed het in het seizoen 2013/14 erg goed bij FC Volendam, waarvoor hij 25 competitiedoelpunten maakte, en verdiende daarmee een transfer naar AZ. In de Eredivisie slaagde hij er echter niet in om basisspeler te worden; vorig seizoen deed Mühren nog wel in achttien competitiewedstrijden mee, maar mocht hij maar een keer starten.

De transfer van Vincent Janssen betekende geen nieuwe kans voor Mühren, aangezien Wout Weghorst en Fred Friday gekocht werden, en de aanvaller lijkt nu dus naar Israël te verhuizen. Hapoel Ironi Kiryat Shmona eindigde vorig seizoen als elfde in de Liga ha'Al, die uit veertien ploegen bestaat, en won dit voetbaljaar de eerste competitiewedstrijd die het speelde.

Update 29 augustus 21.46 uur - Aanvaller van AZ ziet vanwege veiligheidssituatie af van transfer
Robert Mühren gaat niet naar Hapoel Kiryat Shmona. De 27-jarige aanvaller kon er een contract tekenen, maar vindt de veiligheidssituatie er te onzeker en heeft volgens het Noordhollands Dagblad daarom afgezien van een transfer. Mühren heeft bij AZ nog een contract dat tot medio 2017 doorloopt.

Update 31 augustus 11.29 uur - Overbodige aanvaller mag transfervrij vertrekken uit Alkmaar
Robert Mühren ziet af van een transfer naar Israël, maar de kans dat hij AZ zal gaan verlaten is nog altijd behoorlijk groot. De Alkmaarders hoeven geen transfersom te hebben voor de spits en zijn bereid om Mühren gratis te laten gaan, zo weet FOX Sports. Mühren heeft nog een contract voor een jaar.

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
8
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
10
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties