Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Overbodige' Di Maria en Khedira ontbreken in wedstrijdselectie

Laatste update:

Di Maria wordt al weken met een zomers vertrek bij Real Madrid in verband gebracht en de Spaanse topclub speelde al in op het vertrek van el Fideo door tientallen miljoenen te besteden aan de komst van James Rodriguez. Ancelotti maakte afgelopen week bekend dat Di Maria zelf om een transfer heeft gevraagd en ook een voorstel tot contractverlenging heeft afgewezen.

Di Maria kwam dinsdagavond, tijdens het eerste duel met Atlético, als invaller binnen de lijnen en liet een uitstekende indruk achter. De supporters beloonden de Argentijns international met een daverend applaus. De meest waarschijnlijke bestemming van Di Maria lijkt Manchester United te zijn. Hij kwam in de zomer van 2010 voor maximaal 36 miljoen euro over van Benfica.

Update 22 augustus 20.25 uur - 'Overbodige' Di Maria en Khedira ontbreken in wedstrijdselectie
Ángel Di Maria ontbreekt in de wedstrijdselectie van Real Madrid voor het Supercopa-duel met Atlético Madrid. De aanvaller maakt geen onderdeel uit van de negentienkoppige selectie die de Spaanse bekerwinnaar via de officiële kanalen heeft gepubliceerd. Ook Sami Khedira, die naar alle waarschijnlijkheid ook zal vertrekken, komt niet in de plannen van Carlo Ancelotti voor. Nacho Fernández ontbreekt eveneens, maar de verdediger is om tactische redenen gepasseerd.

-
Ángel Di María ... deze zomer bij Real Madrid

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties