Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Overbodige Liverpudlian ondergaat medische keuring bij 'Baggies'

Laatste update:

"Ik bevind me in een moeilijke positie", begint de vleugelverdediger in gesprek met Marca. "Balotelli, Borini en ik worden door de manager vervreemd van de club." Van een vertrek wil José Enrique echter niets weten. "Ik heb nog een contract voor een jaar en ik kan me voorstellen dat de club mij wil verkopen. Zelf wil ik blijven."

"Na twee jaar met knieproblemen ben ik weer helemaal fit. Bovendien heeft Liverpool maar één echte linksback, Alberto Moreno, en dat weet ik. Als ik blijf, krijg ik minuten. Ik wil bewijzen dat sommigen het fout hebben", klinkt het.

Update 1 september 10.28 uur - 'Overbodige Liverpudlian ondergaat medische keuring bij 'Baggies'
José Enrique lijkt toch eieren voor zijn geld te kiezen. De verdediger liet eerder weten bij Liverpool te willen blijven, maar is hard op weg naar de uitgang. Sky Sports meldt dinsdag dat de Spanjaard momenteel een medische keuring ondergaat bij West Bromwich Albion. Wanneer hij die succesvol doorstaat tekent hij waarschijnlijk een contract, al dan niet op huurbasis, bij The Baggies.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties