Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Overtoom ontvangt eerste invitatie voor nationale ploeg Kameroen

Laatste update:

Overtoom kwam als Williamssteve Mbonkone-Sebé ter wereld in Bertoua in Kameroen. Hij verhuisde al op jonge leeftijd met zijn biologische moeder naar Nederland en kwam terecht in de jeugdopleiding van AZ. Via tussenstappen bij SC Telstar en Hollandia werd hij opgepikt door Heracles en daar timmert de 25-jarige middenvelder goed aan de weg.

In november vorig jaar vroeg Overtoom een Kameroens paspoort aan; omdat hij in het land geboren werd was dat geen probleem. Eerder sprak de Heraclied al de hoop uit dat hij nog dertig tot veertig interlands kan spelen voor de Ontembare Leeuwen. Kameroen slaagde er niet in dit jaar deel te nemen aan de Afrika Cup, maar hoopt er in 2013 wel bij te zijn.

Update 16 mei 20:15 uur - Overtoom ontvangt eerste invitatie voor nationale ploeg Kameroen
Willy Overtoom kan op 2 juni zijn debuut maken voor het nationale team van Kameroen. De FIFA gaf de middenvelder van Heracles Almelo onlangs groen licht om voor de Afrikaanse ploeg te spelen en Overtoom is direct opgeroepen voor de oefenwedstrijden tegen Libië (2 juni) en Tunesië (9 juni) en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Guinee-Bissau (16 juni). Ajacied Eyong Enoh is er ook weer bij, na een schorsing van twee maanden te hebben uitgezeten.

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties