Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Overtoom vanwege 'gebrek aan toekomstperspectief' weg bij AZ

Laatste update:

AZ liet Overtoom begin augustus weten dat het hem terugplaatste naar het beloftenelftal. Trainer Marco van Basten houdt in zijn plannen voor het seizoen 2014/15 geen rekening met de middenvelder, die op zoek mocht gaan gaan naar een nieuwe club. Hij speelde de afgelopen achttien maanden maar zestien competitiewedstrijden voor AZ, waarvan zes als basisspeler.

Na zijn eerste verblijf bij AZ, als jeugdspeler, belandde Overtoom via SC Telstar bij de amateurs van Hollandia. Hij vocht zich via Heracles echter terug in de Eredivisie en groeide uit tot een zeer waardevolle speler van de Almeloërs: in vierenhalf jaar tijd speelde Overtoom 143 wedstrijden en maakte hij 40 doelpunten. In juni 2012 debuteerde hij als international van Kameroen, maar verder dan twee interlands kwam hij niet. Overtoom hoopt dat hij vanaf donderdag zijn handen vrij heeft om een nieuwe club uit te kiezen.

Update 29 augustus 00.48 uur - AZ en Overtoom nemen na anderhalf jaar afscheid van elkaar
Volgens de NOS hebben AZ en Willie Overtoom in overleg besloten het contract tot 2016 te ontbinden. Donderdagochtend schreef De Telegraaf reeds dat de aanvallende middenvelder en zijn club met elkaar in gesprek waren gegaan over een einde van hun samenwerking. Het gesprek lijkt inmiddels te zijn gevoerd, met als uitkomst dat de 27-jarige Overtoom de transfervrije status heeft gekregen. In achttien maanden tijd speelde hij niet meer dan zestien duels voor AZ, de club van zijn jeugdjaren.

Update 1 september 19.53 uur - Overtoom vanwege 'gebrek aan toekomstperspectief' weg bij AZ
AZ heeft het contract van Willie Overtoom maandagavond ontbonden. De 27-jarige middenvelder had in Alkmaar nog een verbintenis tot de zomer van 2016, maar 'een gebrek aan toekomstperspectief' heeft voor een vroegtijdige breuk gezorgd. Dat maakt AZ via de officiële kanalen bekend. De enkelvoudig Kameroens international speelde eerder voor onder meer Heracles Almelo,

Meer nieuws

'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
3
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
1
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
19
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
15
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties