Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Overval bij FC Utrecht gepleegd door ontslagen medewerker'

Laatste update:

Het is niet precies bekend wat er is meegenomen; er wordt gesuggereerd dat het gaat om een deel van de opbrengst van het vriendschappelijke duel met Borussia Dortmund. Utrecht haalde vorige week bij deze wedstrijd ruim 100.000 euro op. Algemeen directeur Wilco van Schaik wil hier tegenover de NOS geen mededelingen over doen.

De bestuurder spreekt wel van een enorme domper. "We zijn op de goede weg om financieel gezond te worden en als je dan op deze manier geld, dat je keihard verdiend hebt, wordt ontnomen, dan worden we daar flink door geraakt. Ongeacht welk bedrag het was, voor FC Utrecht is elke euro er een", aldus Van Schaik.

Update 29 januari 12.05 uur - Politie arresteert drie mensen voor overval op FC Utrecht
De politie heeft drie mensen gearresteerd voor de overval op FC Utrecht van maandag, zo laat de politie weten in een verklaring. De overvallers dwongen een medewerker van FC Utrecht de kluis te openen. Het is niet bekend welk bedrag werd buitgemaakt, maar naar verluidt gaat het om circa 70.000 euro. De politie laat vanwege het lopende onderzoek niets los over de verdachten.

Update 30 januari 12.47 uur - 'Overval bij FC Utrecht gepleegd door ontslagen medewerker'
De Telegraaf claimt te weten wie er achter de overval op FC Utrecht van afgelopen maandag zit. Volgens het dagblad is de overval gepleegd door een onlangs ontslagen medewerker van de financiële afdeling en een ex-collega. Samen met een handlanger roofde het drietal maandagavond bijna 80.000 euro uit de clubkluis. Naar verluidt zijn de overvallers direct na de overval herkend.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
1
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
7
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
17
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
194
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties