Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Panathinaikos meldt akkoord met 'vleugelartiest' van FC Twente

Laatste update:

Bajrami werd afgelopen seizoen verhuurd aan AS Monaco, dat uitkwam in de Ligue 2. De rechterspits kwam niet meer voor in de plannen van de inmiddels uit Enschede vertrokken trainer Steve McClaren en vluchtte naar het prinsdom. Ook daar kwam hij echter niet uit de verf. In het tricot van de steenrijke promovendus kwam hij niet verder dan tien competitieduels, waarvan zes als invaller.

Bajrami werd in de zomer van 2010 door FC Twente voor ruim 2,5 miljoen euro gekocht van IF Elfsborg. Hij werd door preses Joop Munsterman omschreven als 'een echte vleugelartiest', maar hij kon zijn belofte in Enschede nooit waarmaken. In twee seizoenen kwam hij 43 keer in actie in de Eredivisie, hoofdzakelijk als invaller. Daarin maakte de Zweed vijf goals.

Update 4 juni 15.53 uur - Panathinaikos meldt akkoord met 'vleugelartiest' van FC Twente
Het mislukte huwelijk tussen FC Twente en Emir Bajrami is definitief ten einde. Panathinaikos heeft dinsdagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat de 25-jarige Zweed de club komt versterken. Bajrami, eerder dit seizoen verhuurd aan AS Monaco, tekent een contract voor drie seizoenen in de Griekse hoofdstad Athene.

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties