Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Pardew niet in beroep tegen aanklacht na kopstoot

Laatste update:

De 52-jarige Engelsman betuigde na afloop direct spijt: "Het gebeurde in het heetst van de strijd", vertelde Pardew aan staatsomroep BBC. "Ik heb er ongelooflijk veel spijt van en zal mij vanaf nu koest houden op de bank. Natuurlijk bedoelde ik het niet agressief, ik boog mijn hoofd naar voren en dat was het. Het is jammer, want het haalt de glans van een verder geweldige prestatie. Ik bied uiteraard mijn excuses aan, ik vertegenwoordig een grote club."

Pardew zegt voorts een schorsing te verwachten. Het is namelijk niet de eerste keer dat hij zijn boekje te buiten gaat. Tijdens de wedstrijd tegen Manchester City (2-0 verlies), twee maanden geleden, noemde hij collega-manager Manuel Pellegrini a fucking old cunt.

Update 1 maart 23.51 uur - Newcastle United beboet Pardew met 120.000 euro na kopstoot
Newcastle United heeft geen halve maatregelen getroffen, nadat trainer Alan Pardew zaterdagmiddag een kopstoot uitdeelde aan tegenstander David Meyler van Hull City. Ontslagen is de coach niet, maar hij heeft wel een megaboete van 100.000 pond gekregen: omgerekend zo'n 120.000 euro. "Helaas zullen de koppen in de kranten morgen gaan over de actie van onze trainer", stelt Newcastle in een verklaring.

"Na afloop heeft Alan direct zijn excuses aangeboden aan de speler, aan Hull City en zijn supporters en aan de supporters van Newcastle United. We hebben vanavond een gesprek gehad met Alan, die zijn welgemeende excuses heeft aangeboden aan de club. Hij heeft bijzonder veel spijt van zijn actie. Alan heeft een formele waarschuwing van de club aanvaard en daar bovenop een boete van 100.000 pond. De club zet er nu een streep onder, we doen er verder geen mededelingen over."

Update 3 maart 17.08 uur - FA stelt onderzoek in naar kopstoot van trainer Pardew
Alan Pardew kan een straf verwachten van de Engelse bond (FA), nadat hij zaterdag een kopstoot uitdeelde aan tegenstander David Meyler van Hull City. De bond maakt maandag via de officiële kanalen bekend dat Pardew een onderzoek aan zijn broek krijgt en dat het geen standaardgeval is, vanwege de agressieve aard van het incident. Pardew heeft tot donderdagmiddag de tijd om met zijn versie van het verhaal te komen. Zijn club Newcastle United beboette hem al met 120.000 euro.

Update 6 maart 19.40 uur - Pardew niet in beroep tegen aanklacht na kopstoot
Alan Pardew zal een straf van de Engelse voetbalbond accepteren. De FA had de manager van Newcastle United aangeklaagd, nadat deze een kopstoot had uitgedeeld aan David Meyler van Hull City. Pardew had tot donderdag 19.00 uur Nederlandse tijd om te reageren, maar gaat niet in beroep tegen de aanklacht. Wel wil de coach in gesprek gaan met de FA: het is niet bekend wanneer dit gesprek zal gaan plaatsvinden. Ook is nog onbekend wat voor straf de FA in gedachten heeft.

-
'Alan Pardew moet geschorst worden'

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
4
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
14
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
24
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties