Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Paris Saint-Germain bevestigt operatie Neymar in Brazilië

Laatste update:

De Braziliaan raakte zondagavond tegen Olympique Marseille (3-0 winst) geblesseerd. Hij verliet per brancard het veld en een dag later maakt PSG bekend dat de blessure ernstiger is dan werd gehoopt. Neymar heeft een gebroken middenvoetsbeentje opgelopen. Na afloop sprak trainer Unai Emery de hoop uit dat zijn pupil snel weer in actie zou kunnen komen, maar dit is dus waarschijnlijk niet het geval.

Middels een statement op de clubsite liet PSG weten dat Neymar behalve een verstuikte enkel dus ook te maken had met een gebroken middenvoetsbeentje. De Franse grootmacht meldde op de clubsite niet hoe lang Neymar buitenspel zou staan. Real Madrid-trainer Zinédine Zidane ging maandag in op de blessure van Neymar. De Franse coach van de Spaanse grootmacht zei te hopen dat de Braziliaanse buitenspeler erbij zou zijn in Parijs.

"Ik houd er niet van dat voetballers geblesseerd raken. Ik ben niet blij met de blessure van Neymar. Hopelijk is hij hersteld voor de return. Ik wens nooit dat een voetballer geblesseerd is", aldus Zidane. Naar verluidt gaan de chirurgen een metalen plaat aanbrengen om Neymar weer goed te laten functioneren. De Braziliaan zou momenteel alleen nog twijfelen of hij in Brazilië of in Frankrijk geopereerd wil worden.

Update 27 februari 14.05 uur - Emery ontkent operatie Neymar en sluit duel met Real niet uit
Unai Emery, trainer van Paris Saint-Germain, ontkent dinsdagmiddag op een persconferentie dat Neymar een operatie moet ondergaan. Verschillende media meldden dat de Braziliaan door een ingreep ongeveer twee maanden uitgeschakeld zou zijn, maar Emery bestempelt dit als onzin. De trainer zegt dat er een kleine kans is dat Neymar volgende week kan spelen tegen Real Madrid. Emery weigert echter uit te sluiten dat Neymar géén operatie nodig heeft; de trainer zegt dat er geen haast geboden is om een beslissing te maken over een eventuele ingreep.

Update 27 februari 23.50 uur - Vader van Neymar gaat uit van herstel van 'zes tot acht weken'
Neymar mist de return tegen Real Madrid, zo verzekert zijn vader in gesprek met ESPN. De aanvaller kampt met een verstuikte enkel en een gebroken middenvoetsbeentje en woensdag wordt door Paris Saint-Germain en Braziliaanse dokters bepaald of de international onder het mes moet of niet. Neymar sr. gaat er in ieder geval vanuit dat er een operatie nodig is. "Maar of Neymar nu geopereerd wordt of niet, PSG weet al dat ze de komende duels, zes tot acht weken, niet op hem kunnen rekenen", klinkt het.

Update 28 februari 20.43 uur - Paris Saint-Germain bevestigt operatie Neymar in Brazilië
Neymar moet onder het mes, zo heeft Paris Saint-Germain woensdagavond bevestigd via de officiële kanalen. De Braziliaanse buitenspeler raakte afgelopen zondag in de competitiewedstrijd tegen Olympique Marseille geblesseerd aan zijn enkel. Hij verstuikte zijn enkel en brak een middenvoetsbeentje. De club is samen met de artsen en Neymar tot de conclusie gekomen dat een operatie noodzakelijk is en deze zal aan het einde van de week in Brazilië worden uitgevoerd. PSG laat niet weten wanneer de aanvaller weer inzetbaar is. "PSG weet al dat ze de komende duels, zes tot acht weken, niet op hem kunnen rekenen", zei de vader van Neymar deze week tegen ESPN.

Verwacht jij dat Paris Saint-Germain dit seizoen de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties