Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Paris Saint-Germain countert boze Sevilla-voorzitter

Laatste update:

"We zijn in de onderhandelingen niet goed behandeld door Paris Saint-Germain", zegt Del Nido in de Spaanse media. Volgens de preses was men akkoord over een gespreide betaling van 7,5 miljoen euro. "Nu 3 miljoen euro, volgend jaar 2,5 miljoen en weer een jaar later 2 miljoen. Ineens kregen we bericht van Paris Saint-Germain dat we het hele bedrag ineens moesten betalen. Dat hebben we gedaan, daarom is Kevin nu hier."

"Dit is nog maar een klein voorbeeld van wat we hebben meegemaakt", vervolgt Del Nido. "Ze probeerden ons te laten struikelen, maar de speler en zijn zaakwaarnemer hebben een blok gevormd. Het had zomaar mis kunnen gaan, zelfs nog toen de speler al in Sevilla was." De 26-jarige Gameiro heeft voor vijf seizoenen getekend bij Sevilla.

Update 17:32 uur - Paris Saint-Germain countert boze Sevilla-voorzitter
Sevilla-voorzitter José María del Nido was niet te spreken over de handelwijze van Paris Saint-Germain bij de transfer van Kevin Gameiro. Del Nido bestempelde de werkwijze van de Franse club zelfs als 'de slechtste die ik ooit heb meegemaakt'. In Parijs is men zich van geen kwaad bewust. "Paris Saint-Germain heeft zich gehouden aan de regels van hoffelijkheid en professionaliteit", luidt een statement op de clubwebsite. "Het is hartstikke normaal om bankgaranties te vragen. We hebben een alternatieve betaalwijze voorgesteld, om problemen in de betaling te voorkomen. We hebben er alles aan gedaan om de transfer zo soepel mogelijk te laten verlopen."

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties