Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Paris Saint-Germain neemt definitief afscheid van Kevin Trapp

Laatste update:

Bulka stond sinds 2016 onder contract bij Chelsea, dat de sluitpost op jonge leeftijd had weggeplukt uit de jeugdopleiding van Escola Varsovi. Hij zat een aantal keer bij de wedstrijdselectie van the Blues, maar debuteerde uiteindelijk nooit in het eerste. Bulka liep afgelopen maand uit zijn contract bij Chelsea en kon zodoende transfervrij verkassen.

PSG was al geruime tijd bezig met de komst van Bulka en meldt zaterdag dat de doelman zich nu ook daadwerkelijk verbonden heeft aan de club. Hij heeft tot de zomer van 2021 getekend en is blij met zijn overstap. "PSG staat erom bekend dat het jonge spelers de kans geeft zich te ontwikkelen. Na mijn periode in Engeland zal ik hier mijn best doen om me verder te ontwikkelen", reageert hij.

Bulka is na Pablo Sarabia en Ander Herrera de derde zomeraanwinst van PSG. Sarabia werd voor ongeveer achttien miljoen euro opgepikt bij Sevilla, terwijl Herrera transfervrij overkwam van Manchester United. Bulka lijkt bij PSG vooralsnog de concurrentiestrijd aan te moeten gaan met Alphonse Aréola en Kevin Trapp; Gianluigi Buffon vertrok eerder deze transferperiode transfervrij naar Juventus.

Update 7 augustus 15.42 uur - Paris Saint-Germain neemt definitief afscheid van Kevin Trapp
Kevin Trapp keert niet meer terug bij Paris Saint-Germain. De Franse grootmacht en Eintracht Frankfurt maken woensdagmiddag via de officiële kanalen bekend dat de doelman in de Bundesliga blijft. Eintracht, dat hem vorig seizoen al huurde van PSG, betaalt naar verluidt een bedrag dat tussen de zeven en tien miljoen euro ligt. Met Alphonse Areola en nieuwkomers Rémy Descamps en Marcin Bulka hebben les Parisiens nu drie keepers onder contract staan, al lijkt de kans aanwezig dat de club nog voor een sluitpost van naam gaat.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties