Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Parma presenteert Cassano donderdagavond als nieuwe speler

Laatste update:

Inter is al een tijdje bezig met de komst van Ishak Belfodil, de Frans-Algerijnse aanvaller van Parma, die in het afgelopen seizoen 8 keer scoorde in 33 competitiewedstrijden. Volgens Italiaanse media zal Inter 10 miljoen euro betalen voor de 21-jarige aanvaller en Cassano én Matias Silvestre op huurbasis naar Parma laten gaan. Dat is vooralsnog niet bevestigd.

Leonardi laat tegenover Sky Italia niet weten of Silvestre naar Parma zal gaan, maar Cassano is volgens de directeur in ieder geval binnen: "Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat Cassano een speler van Parma is", zei Leonardi. "Hij zal het shirt met rugnummer 99 gaan dragen. Morgen (donderdag, red.) zullen er veel supporters op hem wachten bij de officiële presentatie."

Parma wordt de zevende werkgever van de dertigjarige Cassano, die zijn loopbaan begon bij Bari en via AS Roma bij Real Madrid terechtkwam. Het avontuur in Spanje werd echter geen succes en via Sampdoria en AC Milan belandde hij vorig jaar bij Internazionale, de club waar hij als kleine jongen al fan van was. Na een seizoen met 28 competitiewedstrijden en 7 doelpunten zal Cassano echter alweer vertrekken uit het Giuseppe Meazza.

Update 3 juli 20.00 uur - Parma presenteert Cassano donderdagavond als nieuwe speler
Pietro Leonardi verklapte al dat de deal rond was en woensdagavond bevestigt Parma het nieuws ook op de officiële website: Antonio Cassano vervolgt zijn loopbaan in het Stadio Ennio Tardini. De aanvaller wordt overgenomen van Internazionale en poseert op het digitale thuis van zijn nieuwe club met een shirt met rugnummer 99. Cassano zal donderdagavond om 18:30 uur gepresenteerd worden en dan zal ook duidelijk worden hoe de deal met Inter er precies uit zal zien: naar verluidt gaat Matias Silvestre Cassano achterna en gaat Ishak Belfodil van Parma naar Inter.

Antonio Cassano was niet goed genoeg voor Internazionale

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties