Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Pasveer blijft één wedstrijd geschorst en mist bekerduel met AZ

Laatste update:

De aanvaller vond de rode kaart overdreven. "Ik ging puur voor de bal", zei Boussaboun tegen De Telegraaf. "Ik heb scheidsrechter Bas Nijhuis gesproken en hem gezegd dat hij een verkeerde beslissing had genomen. Hij vertelde me dat hij het al had gehoord. Natuurlijk ben ik boos, omdat ik hier de dupe van ben. Maar ik vind het eerlijk dat hij zijn fout toegeeft."

Nijhuis ontkent echter dat hij een fout zou hebben toegegeven: "Heeft hij dat gezegd? Dat klopt voor geen meter. Ik ben hem inderdaad tegengekomen. Hij liep in de rust alweer in zijn normale kleding en zei me dat het geen rood was. Ik had inmiddels zelfs al de bevestiging van zijn eigen trainer dat ik de situatie goed had ingeschat. En ook na het zien van de beelden is er voor mij geen enkele discussie. Ik denk dat de wens de vader van de gedachte is. Boussaboun ging het duel met buitensporige inzet aan en raakte Vurnon Anita zo hard dat het voor iedereen hoorbaar was."

Update 19 maart 12:18 uur - Boussaboun krijgt schikkingsvoorstel van twee duels
Ali Boussaboun heeft een schikkingsvoorstel voor twee wedstrijden ontvangen van de aanklager betaald voetbal. De aanvaller van ADO Den Haag kreeg zondag rood tegen Ajax, toen hij hard inkwam op Vurnon Anita. De aanklager heeft ADO en de spits nu voorgesteld dat hij twee duels afzijdig blijft. Gaat Boussaboun akkoord, dan mist hij de wedstrijden tegen FC Twente en RKC Waalwijk.

Remko Pasveer ontving een voorstel voor één wedstrijd schorsing van de aanklager. De doelman van Heracles Almelo vloerde vrijdagavond Renato Ibarra van Vitesse en werd met rood van het veld gestuurd; bovendien kreeg Vitesse een strafschop. Pasveer was verontwaardigd dat hij werd weggestuurd; beelden bewezen dat er inderdaad nauwelijks contact was tussen hem en Ibarra.

Update 18 maart 13:34 uur - Heracles-doelman Pasveer wacht zitting na afwijzen voorstel
Remko Pasveer, keeper van Heracles Almelo, heeft het voorstel van de aanklager betaald voetbal van een duel schorsing niet geaccepteerd. De sluitpost kreeg een rode kaart in het competitieduel met Vitesse. Omdat er donderdag een bekerwedstrijd op het programma staat (tegen AZ) is de zitting maandagavond al in Zeist. Ali Boussaboun accepteerde zijn schikkingsvoorstel (drie duels, waarvan één voorwaardelijk) wel en ontbreekt nu tegen FC Twente en ADO Den Haag.

Update 20 maart 10:00 uur - Pasveer blijft één wedstrijd geschorst en mist bekerduel met AZ
De tuchtcommissie heeft dinsdagochtend uitspraak gedaan in de zaak van Remko Pasveer. De keeper van Heracles Almelo is voor één wedstrijd geschorst. Dit betekent dat hij donderdag tijdens het bekerduel tegen AZ niet in actie mag komen. Pasveer ontving maandag een schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal met daarin een schorsing van één wedstrijd voor het neerhalen van een doorgebroken speler.

Pasveer heeft de schikking niet geaccepteerd en verscheen, in verband met het bekerduel van komende donderdag, maandagavond voor de tuchtcommissie. Pasveer kan beroep aantekenen tegen de uitspraak van de commissie. Desondanks is hij voor de bekerwedstrijd tegen AZ automatisch uitgesloten.

-
De rode kaart voor Ali Boussaboun was terecht

Meer nieuws

Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
1
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
11
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties