Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PEC huurt topschutter: 'Hij is absoluut een meerwaarde voor de selectie'

Laatste update:

De 23-jarige Veldwijk was in het seizoen 2013/14 bijzonder goed op dreef bij Excelsior en had met dertig competitietreffers een enorm aandeel in de promotie van de Rotterdammers. De goaltjesdief ging echter niet mee naar de Eredivisie; hij maakte een transfer naar Nottingham Forest, maar heeft daar een teleurstellend jaar achter de rug. Veldwijk begon bij geen enkel competitieduel in de basis, mocht slechts elf keer invallen en scoorde niet.

De aanvaller keert na een jaar dus weer terug naar Nederland en gaat voor PEC spelen. Veldwijk past volgens technisch directeur Gerard Nijkamp als aanspeelpunt uitstekend in de speelwijze van de Zwollenaren. "Hij was in Nederland het niveau van de eerste divisie ontstegen, maar hij moet het nog wel laten zien op het hoogste niveau", beseft de sportbestuurder. "De opvolger van Necid? Het heeft geen zin om die twee jongens te vergelijken, maar Veldwijk is wel een identiek type aanvaller."

Veldwijk voerde ook een gesprek met Willem II. "Ik had het beste gevoel bij PEC", legt hij zijn keuze uit aan Voetbal International. 'Ik heb een heel prettig gesprek gevoerd met trainer Ron Jans, de ploeg speelt aanvallend voetbal en PEC is uitgegroeid tot een heel stabiele Eredivisie-club."

Update 30 juni 14.05 uur - PEC huurt topschutter: 'Hij is absoluut een meerwaarde voor de selectie'
Dat Lars Veldwijk komend seizoen bij PEC Zwolle zou gaan spelen stond eigenlijk al vast, maar inmiddels is het helemaal officieel. PEC meldt op de clubwebsite dat de aanvaller voor een seizoen gehuurd wordt van Nottingham Forest. "Hij is absoluut een meerwaarde voor onze selectie en past goed bij het spel dat wij met PEC Zwolle willen spelen. We zijn blij dat het is gelukt om Lars naar Zwolle te halen", zegt directeur Gerard Nijkamp over de man die in dienst van Excelsior nog topscorer werd van de Jupiler League.

Lars Veldwijk is een aanwinst voor PEC Zwolle

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties