Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PEC krijgt groen licht van KNVB inzake winteraanwinst

Laatste update:

"Ik ben heel nieuwsgierig naar Babalj. Je merkt aan alles dat hij opgelucht is dat hij nu een nieuwe kans krijgt en dat hij erop gebrand is zich te bewijzen. Bij AZ zat hij helemaal op een zijspoor. Ik zag hem daar wel spelen en dan was het duidelijk: die jongen was daar niet gelukkig", geeft trainer Jans van PEC te kennen aan Voetbal International. Babalj trainde al een paar dagen mee.

Trent Sainsbury kent de spits vanuit de Australische competitie en gaf Jans een positief advies over zijn landgenoot. Jans weet daarnaast dat er wel meer spelers zijn die het elders moeilijk hadden, maar opleefden zodra ze aan de slag gingen in Zwolle. "Hopelijk geldt dat ook voor Babalj. In feite hebben we niks te verliezen."

Update 2 februari 16.12 uur - PEC Zwolle neemt Babalj op huurbasis over van AZ
Trainer Ron Jans besprak hem al bij Voetbal International en nu bevestigt PEC Zwolle het ook: de club neemt Eli Babalj op huurbasis over van AZ. De spits van Australische komaf maakt het seizoen af in het IJsseldeltastadion. "Babalj werd enkele jaren terug als groot talent naar Nederland gehaald. Alleen zit hij bij AZ momenteel op een dood spoor", legt technisch directeur Gerard Nijkamp maandag uit op de clubwebsite van de Zwollenaren.

"Eli stond van de zomer al hoog op ons wensenlijstje, maar van een overgang kwam het toen niet. Ik ben blij dat het de club nu wel gelukt is hem te contracteren, want ik verwacht dat hij voor ons van waarde kan zijn." Coach Jans sprak al uit dat hij hoopvol is, dat Babalj zich bij PEC gaat revancheren voor de lastige tijd die hij doormaakte in Alkmaar. De club heeft een optie tot koop bedongen op de Australiër.

Update 12 februari 10.25 uur - PEC krijgt groen licht van KNVB inzake winteraanwinst
PEC Zwolle mag Eli Babalj inzetten in wedstrijden. De Australische aanvaller, die ook in bezit is van een Bosnisch paspoort, is speelgerechtigd verklaard door de voetbalbond KNVB. Dat maakte de Zwolse club donderdag bekend. Hij zou zondag voor PEC zijn debuut kunnen maken tegen Go Ahead Eagles.

Denk jij dat Eli Babalj een succes wordt bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
2
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties