Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PEC Zwolle bevestigt interesse in Samuel Armenteros

Laatste update:

Armenteros staat op dit moment onder contract bij Benevento, maar bij de Italiaanse club lijkt hij geen toekomst te hebben. De 28-jarige spits werd het afgelopen kalenderjaar op huurbasis gestald in de Verenigde Staten bij Portland Timbers. Voor die club was Armenteros in 28 officiële wedstrijden goed voor 8 doelpunten en 1 assist.

De aanvaller keert vanaf januari in principe terug bij Benevento, dat vorig seizoen degradeerde uit de Serie A en momenteel zevende staat op het tweede Italiaanse voetbalniveau. Armenteros maakte in de zomer van 2017 voor ongeveer twee miljoen euro de overstap van Heracles Almelo naar Benevento. Hij kwam in zijn eerste halfjaar in Italië echter niet verder dan negen competitieoptredens, waarvan slechts vijf als basisspeler, waarna in februari een tijdelijke transfer naar Portland Timbers volgde.

Armenteros was destijds overigens ook dicht bij een terugkeer naar de Eredivisie. FC Utrecht wilde de tweevoudig Zweeds international graag huren, maar dat ging toen niet door, doordat Armenteros in het seizoen 2017/18 reeds voor twee verschillende clubs had gespeeld (Jong Heracles Almelo en Benevento). De spits speelde eerder in Nederland ook al voor Feyenoord en Willem II.

Update 28 december 15.32 uur - PEC Zwolle bevestigt interesse in Samuel Armenteros
Jaap Stam, de nieuwe trainer van PEC Zwolle, hoopt deze winter in elke linie op een versterking, zo meldt Voetbal International vrijdagmiddag. Eerder meldde het Algemeen Dagblad dat de club interesse heeft in Samuel Armenteros. "We hebben geïnformeerd", bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp aan het weekblad. "Hij lijkt nog te wachten met een beslissing."

Samuel Armenteros zou een aanwinst zijn voor PEC Zwolle

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties