Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PEC Zwolle wacht: 'Deze week hopen we op witte rook'

Laatste update:

"Ik ga niet ontkennen dat wij belangstelling hebben voor Nicolàs Freire. De komende dagen zal daar meer duidelijkheid over komen. Meer wil kan en wil ik er op dit moment niet over kwijt", aldus Nijkamp in gesprek met de Stentor. Onder meer TyC Sports meldde dinsdag al over een transfer van 23-jarige Freire, die uit zijn contract loopt bij Argentinos Juniors.

Met die club promoveerde de centrale verdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, afgelopen seizoen naar de hoogste divisie in Argentinië. Nijkamp liet vorige maand nog weten dat hij voor PEC 'onhaalbaar' zou zijn. Met welke constructie de Eredivisionist zijn handtekening denkt te kunnen bemachtigen, is niet duidelijk. Voordeel voor PEC is dat Freire ook over een Italiaans paspoort beschikt, waardoor de club geen non-EU-salaris hoeft te betalen.

Update 10 augustus 12.52 uur - Nijkamp en Visser vliegen naar Manchester voor deal met Man City
Nicolas Freire maakt waarschijnlijk de overstap van Argentinos Juniors naar Manchester City, waarna de Engelse topclub hem verhuurt aan PEC Zwolle. Dat meldt de Stentor donderdagmiddag. Technisch directeur Gerard Nijkamp en voorzitter Adriaan Visser vlogen in de ochtend naar Manchester om de huurdeal af te ronden. De 23-jarige Freire is een linksbenige verdediger die in het centrum en op de linkerflank uit de voeten kan.

Update 22 augustus 20.07 uur - PEC Zwolle wacht: 'Deze week hopen we op witte rook'
PEC Zwolle aast al enige tijd op Nicolás Freire. De verdediger moet Argentinos Juniors inruilen voor Manchester City en zou daarna verhuurd kunnen worden aan de Eredivisionist. Vooralsnog is de Argentijn echter niet gesignaleerd in Zwolle. "De papierwinkel neemt behoorlijk wat tijd in beslag", laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten aan Voetbal International. "Eerst was er de constructie met Man City, nu moet hij nog speelgerechtigd worden. Het gaat om een non EU-speler en dus moet er een tewerkstellingsvergunning komen. Deze week hopen we op witte rook." Nijkamp heeft vertrouwen in een goede afloop, maar houdt rekening met slecht nieuws: "Er is een plan B".

Een goede aanwinst voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
6
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
59
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
4
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties