Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PEC Zwolle ziet af van twijfelende Armenteros

Laatste update:

Benson is vertrokken naar Sheriff Tiraspol in Moldavië en Guyon Fernandez, een andere spits, is ook al weg. Armenteros heeft op zijn beurt geen toekomst meer bij Anderlecht; volgens Het Belang van Limburg is hij zelfs teruggezet naar de beloften van de club uit Brussel. "Armenteros moet weg, definitief of op huurbasis. Enkele Nederlandse clubs zijn geïnteresseerd, maar die leggen niet veel geld op tafel", zei manager Herman van Holsbeeck onlangs.

Zwolle heeft nu echter toch aan de eisen van Paars-Wit voldaan, maar het is de vraag of Armenteros ook zijn jawoord geeft. Trainer Ron Jans vertelde vrijdag op de training aan enkele fans dat de 24-jarige Zweed 'nog twijfelt', aldus De Stentor. Armenteros werd afgelopen seizoen verhuurd aan Feyenoord en kwam eerder uit voor Heracles Almelo en sc Heerenveen.

De 21-jarige Dmitrios Ferfelis is ook een kandidaat om de schaarste in de spitspositie van PEC op te lossen. De 'echte targetman', zoals technisch directeur Gerard Nijkamp hem omschreef, werd opgeleid bij Werder Bremen en kwam de afgelopen twee seizoenen uit voor TuS Koblenz. Ferfelis is op proef bij Zwolle, net als de Belgische back Fatih Turan.

Update 29 juni 9.35 uur - 'Armenteros ook in belangstelling van topclubs uit Zweden'
PEC Zwolle lijkt een goede kans te maken op Samuel Armenteros, maar dat de Zweed aan het werk gaat bij de bekerwinnaar is nog geen uitgemaakte zaak. Volgens zaakwaarnemer Navid Behroozian kan de aanvaller van Anderlecht ook terug naar Zweden. En wel naar de top. "PEC Zwolle is een van de kandidaten met Europees voetbal, maar er is ook interesse van buiten Nederland. Er zijn ook topclubs uit de Zweedse competitie in beeld", zegt Behroozian tegen Fotbolltransfers.

Update 30 juni 12.47 uur - PEC Zwolle ziet af van twijfelende Armenteros
Samuel Armenteros en PEC Zwolle zullen niet met elkaar het avontuur aangaan. De Zwollenaren waren serieus geïnteresseerd in de Zweedse aanvaller en voldeed aan de eisen van diens club Anderlecht. De persoonlijke gesprekken verliepen echter wat minder soepel, stelt Voetbal International. Armenteros twijfelde en wilde ook geen salaris inleveren: PEC heeft daarop de onderhandelingen beëindigd en zoekt nu verder.

Is Samuel Armenteros volgens jou een geschikte spits voor PEC Zwolle?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Wat als Vitesse valt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
5
Olympiacos dankt grote held Ayoub El Kaabi voor allereerste Europese prijs
52
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
8
Dick Schreuder verliest om algehele titel in Spanje, maar krijgt nog een kans
2
Kieft slaat Verbruggen over en noemt eerste doelman Oranje op het EK
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties