Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Persconferentie Napoli gaat niet over toekomst Benítez

Laatste update:

De Laurentiis wilde eerder deze dinsdag niet bevestigen dat hij op zoek moet naar een nieuwe technisch eindverantwoordelijke: "Als Real het zelf aankondigt, dan pas zal ik er zelf tekst en uitleg bij geven. Over een dag of twee kan er wel eens een belangrijke verrassing komen. Een positieve verrassing? Maak je geen zorgen… we hebben twee mooie jaren achter de rug. Dat is alles wat ik nu zeg", zo werd de filmproducent geciteerd door persbureau ANSA.

Benítez kan volgens Sky Italia een contract voor twee seizoenen tekenen in het Santiago Bernabéu. Hij had vroeger Real Madrid B onder zijn hoede en coachte daarna Real Valladolid, Osasuna, Extremadura en Tenerife. In 2001 werd hij trainer van Valencia, waar Benítez erg succesvol was. Vervolgens werkte hij nog bij Liverpool, waarmee hij de Champions League won, Internazionale, Chelsea en dus Napoli. Zijn contract in Stadio San Paolo loopt overigens ook af.

Update 27 mei 13.30 uur - Persconferentie Napoli gaat niet over toekomst Benítez
Aurelio De Laurentiis en Rafael Benítez schuiven donderdagmiddag aan voor een persconferentie en het lag in de lijn der verwachting dat bij deze bijeenkomst duidelijk zou worden dat de coach naar Real Madrid zou vertrekken. Daar zal echter geen sprake van zijn: Napoli meldt woensdag op de website van de club dat er op de persconferentie zal worden gesproken over 'relevante zaken voor de club', en niet over de toekomst van Benítez. Vragen over de toekomst van de coach worden niet geaccepteerd.

Een goede zet van Real Madrid?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties