Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Pieters krijgt gezelschap van Duits international bij Stoke

Laatste update:

De 25-jarige Wollscheid maakte in 2012 voor zeven miljoen euro de overstap van FC Nürnberg naar Leverkusen. In zijn debuutseizoen was hij basisspeler, maar vorig seizoen begon hij nog maar dertien keer in de basis en afgelopen zomer werd hij daarom verhuurd aan FSV Mainz. Daar wist hij echter mede door blessureleed geen vaste basisplaats af te dwingen en hij gaat die club nu dus verlaten voor een avontuur in de Premier League.

"Hij heeft geweldige kwaliteiten en is een erg goede voetballer", aldus trainer Hughes. "Hij heeft in het verleden voor een flinke klap geld een transfer gemaakt en heeft voor de regerend wereldkampioen gespeeld, dus hij is een prima speler." Stoke gaat tweevoudig international Wollscheid waarschijnlijk huren met een optie tot koop.

Update 7 januari 17.58 uur - Pieters krijgt gezelschap van Duits international bij Stoke
Mark Hughes had het al aangekondigd en nu is het officieel: Philipp Wollscheid gaat naar Stoke City. De werkgever van Erik Pieters maakt op de website van de club melding van de komst van de Duits international, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Bayer Leverkusen. In de zomer heeft Stoke vervolgens een optie tot koop.

Denk je dat Philipp Wollscheid gaat slagen bij Stoke City?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
1
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
9
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
16
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties