Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Pirlo ontkent uitspraken over Pogba in Engelse krant

Laatste update:

"Iedereen moest lachen toen Pogba voor de eerste keer meetrainde bij Juventus", vertelt hij in gesprek met The Telegraph. "De enige reden dat we moesten lachen was echter vanwege het totale ongeloof dat een club van het statuur van Manchester United een speler met zoveel talent voor niks liet gaan, en ik denk dat Juventus nog steeds lacht. Ik zal de eerste dag dat hij meetrainde nooit vergeten, hij was nog maar jong, maar we konden meteen zien dat hij speciaal was."

"We liepen na de training terug naar de kleedkamer en ik kan me nog goed herinneren dat Gianluigi Buffon lachend naar me toe kwam om te vragen: 'Hebben ze hem echt voor niets laten gaan?'", gaat Pirlo verder. "Ik zeg niet dat Juventus hem echt kwijt wilde, dat kan niet, maar ze mogen uiteindelijk niet klagen. Ze kregen een speler van zijn niveau voor niets en hij speelde een grote rol in de prijzen die de afgelopen vier seizoenen gewonnen zijn. Daarna verkochten ze hem voor 105 miljoen euro, dus hoe je er ook naar kijkt, Juventus heeft het geweldig gedaan."

Update 15 augustus 16.32 uur - Pirlo ontkent uitspraken over Pogba in Engelse krant
Andrea Pirlo ontkent dat hij een interview heeft gegeven aan de Daily Mail, waarin hij over Paul Pogba heeft gesproken. De Italiaanse middenvelder werd geciteerd dat Gianluigi Buffon en hij bij Juventus moesten lachen om het feit dat Manchester United vier jaar geleden besloot Pogba gratis naar Turijn te laten vertrekken en dat Juventus dit geweldig had gedaan. Via Twitter ontkent Pirlo nu deze uitspraken te hebben gedaan.


Vind jij dat Juventus er goed aan heeft gedaan Paul Pogba te laten gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties