Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Platini maakt FIFA-kandidatuur op korte termijn officieel'

Laatste update:

De kandidatuur van de Franse oud-topvoetballer maakt een goede kans. Naast steun van de UEFA, de bond waar Platini momenteel zelf de leiding heeft, kan hij ook rekenen op stemmen uit Zuid-, Midden- en Noord-Amerika en Oceanië. Daarmee zou hij al 115 van de 209 mogelijke stemmen binnen hebben.

Het is nog niet geheel duidelijk wanneer de verkiezingen plaats zullen vinden. Blatter hoopt dat dit gebeurt na het WK voor clubteams, tussen 10 en 20 december, maar Platini zet in op 16 december. Maandag neemt het Uitvoerend Comité van de FIFA daarover een besluit.

Update 20 juli 09.34 uur - Platini hult zich in stilzwijgen over eventuele opvolging Blatter
Volgens AS heeft Michel Platini besloten dat hij een gooi wil doen naar het voorzitterschap van de FIFA, maar de huidige preses van de UEFA heeft dat nog niet willen bevestigen. De Fransman lachte als reactie op de berichtgeving slechts naar aanwezige verslaggevers in het luxe Baur au Lac-hotel van Zürich en onthield zich van ieder commentaar. Later deze maandag wordt duidelijk wanneer er een nieuwe voorzitter voor de FIFA zal worden gekozen.

Update 28 juli 10.37 uur - 'Platini maakt FIFA-kandidatuur op korte termijn officieel'
Het had er reeds alle schijn van dat UEFA-voorzitter Michel Platini zich kandidaat zou stellen voor de functie van hoogste baas bij de FIFA en volgens L'Équipe maakt de Fransman op korte termijn bekend dat hij inderdaad in de race is om Joseph Blatter op te volgen. Platini is naar verluidt bezig de laatste hand te leggen aan zijn verklaring. De verkiezing van de wereldvoetbalbond vindt plaats op 26 februari.

Is Michel Platini een verbetering ten opzichte van Joseph Blatter?

Meer nieuws

Scouts van Ajax, AC Milan en Bayern München zaten op tribune voor 4 toptalenten
0
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
12
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
8
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties