Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ploeggenoot Bruins zet na horrortackle streep door restant seizoen

Laatste update:

Alhoewel de twee spelers inmiddels al contact hebben gehad en Clément zijn tegenstander heeft vergeven, heeft Eysseric voor zichzelf nog niet helemaal kunnen verwerken wat hij op zijn geweten heeft. De speler van Nice had al gauw in de gaten dat hij de middenvelder van Saint-Étienne ernstig verwond had en viel in de kleedkamer flauw. "Ik was helemaal in shock, mijn hoofd begon te draaien en ik had pijn aan mijn hart", vertelt hij aan L'Équipe.

Inmiddels heeft Eysseric niet vaker dan één keer kunnen kijken naar de beelden van zijn tackle. "Ik heb gekeken om het te kunnen begrijpen, maar vaker ook niet. Het is te afschuwelijk, de beelden achtervolgen me. Flitsen van de enkel van Clément, in die rare hoek, komen steeds voorbij." Het slachtoffer heeft wel laten weten dat de operatie geslaagd is. "Hij deed zelfs zijn best om mij gerust te stellen", zegt Eysseric. "Ik weet niet of ik dat in zijn plaats ook had gekund."

Update 8 maart 10.08 uur - Ploeggenoot Bruins zet na horrortackle streep door restant seizoen
Valentin Eysseric maakte met een verschrikkelijke tackle een einde aan het seizoen van Jérémy Clément en de middenvelder van Olympique Nice zal zelf ook niet meer in actie komen in dit voetbaljaar. Eysseric heeft van de Franse bond een schorsing van liefst elf wedstrijden gekregen en hij heeft besloten om niet in beroep te gaan. Voor Luigi Bruins biedt de schorsing meer zicht op speeltijd: hij speelt evenals de geschorste Eysseric op het middenveld.

Bekijk hieronder de beelden. Waarschuwing: niet bestemd voor mensen met een zwakke maag:

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties