Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Porto haalt goalgetter en laat geruchtenmolen op volle toeren draaien

Laatste update:

Volgens de gezaghebbende Franse sportkrant L'Équipe heeft FC Porto namelijk overeenstemming bereikt met Lorient over een transfer van Vincent Aboubakar. De 22-jarige international van Kameroen, vorig seizoen goed voor zestien competitietreffers in de Ligue 1, staat op het punt om voor tien miljoen euro naar FC Porto te verhuizen.

FC Porto neemt vervolgens afscheid van Jackson Martínez, die al enige tijd in verband wordt gebracht met AC Milan. Sky Italia meldt dat AC Milan vier miljoen euro gaat betalen om de Colombiaan een jaar te huren. Daarna blijft er nog een afkoopsom van circa twintig miljoen euro staan, te betalen over een termijn van drie jaar. Jackson treedt bij AC Milan logischerwijs in de voetsporen van Balotelli, die spoedig zijn overgang naar Liverpool lijkt af te ronden. Balotelli mikt volgens La Gazzetta dello Sport bij Liverpool op een vijfjarig contract met een totaalsalaris van dertig miljoen euro, oftewel zes miljoen euro per seizoen.

Update 24 augustus 12.04 uur - Porto haalt goalgetter en laat geruchtenmolen op volle toeren draaien
FC Porto heeft zich zondag versterkt met aanvaller Vincent Aboubakar. De club van Bruno Martins Indi betaalt drie miljoen voor dertig procent van de transferrechten van de 22-jarige international van Kameroen, die overkomt van Lorient. Daarmee lijkt de weg vrij voor de transfer van Jackson Martínez naar AC Milan. De Colombiaan moet in San Siro de opvolger worden van Mario Balotelli, die naar Liverpool vertrekt.

Aboubakar scoorde vorig seizoen zestien keer in de Ligue 1 en kon daardoor rekenen op veel interesse, onder meer van AS Monaco. FC Porto heeft de strijd om zijn handtekening gewonnen en is daarmee weer een stap dichter bij de ideale selectie voor dit seizoen. Verwacht wordt dat de Portugezen komende week ook de komst van Jordy Clasie nog zullen afronden.

Is het verstandig van Liverpool om in zee te gaan met Mario Balotelli?

Meer nieuws

Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
3
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
7
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
7
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
14
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
13
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties