Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'PSG is Manchester United voor met bod op Portugees toptalent'

Laatste update:

João Mário heeft in zijn tot medio 2020 doorlopende contract een gelimiteerde transfersom van zestig miljoen staan en Manchester United zou dat bedrag dus op tafel willen leggen. Fernando Mendes, die als linksback voor onder meer Sporting Portugal en FC Porto speelde, zegt in een interview met O Jogo dat João Mário rijp is voor een stap hogerop. "Voor mij is hij zonder twijfel de beste Portugese speler op de Portugese velden."

"João Mário heeft de kwaliteiten om voor een van de beste clubs in Europa te spelen. We moeten afwachten en zien wel wat er gebeurt, maar dergelijke transfers zijn wel positief voor het Portugese voetbal. Het is goed om Portugese spelers bij grote clubs aan het werk te zien", besluit de 49-jarige Fernando Mendes. De kans dat João Mário in de zomer bij Sporting vertrekt, lijkt overigens niet heel groot.

De achtvoudig international tekende in augustus immers nog een nieuw contract en zou binnenkort ook nog eens meer kunnen verdienen: in plaats van vier ton een salaris van één miljoen euro per jaar. Naast Manchester United zouden overigens ook Liverpool, Internazionale, Paris Saint-Germain en Atlético Madrid serieuze interesse in João Mário hebben en laatstgenoemde club schijnt eerder een bod van vijftien miljoen te hebben uitgebracht.

Update 13 mei 22.27 uur - 'PSG is Manchester United voor met bod op Portugees toptalent'
Manchester United greep al naast Renato Sanches, die Benfica verruilt voor Bayern München, en ook João Mário dreigt door de vingers van de Engelsen te glippen. Volgens France Football heeft Paris Saint-Germain inmiddels een bod van 35 miljoen euro uitgebracht op de jongeling van Sporting Portugal. United zou volgens de tabloids tot zestig miljoen willen gaan, maar dat is ongetwijfeld inclusief allerlei bonussen; het is goed mogelijk dat PSG daar ook voor open staat. Het 'basisbod' bedraagt in ieder geval 35 miljoen euro, zo wordt althans beweerd.

Zou João Mário een goede aanwinst voor Manchester United zijn?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties