Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV-aanvaller verlaat trainingskamp Oranje met blessure

Laatste update:

De voetbalbond maakt ook bekend dat met Marco Bizot (AZ) is afgesproken dat hij zich woensdag nog niet hoeft te melden. De groep voor de tweedaagse trainingsstage bestaat daardoor nog uit veertien spelers: Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Kevin Diks (Feyenoord), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ), Thomas Ouwejan (AZ), Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV).

Bondscoach Ronald Koeman maakt vrijdag zijn definitieve selectie bekend voor de oefeninterlands met Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni). Het treffen met de Slowaken wordt in Stadión Antona Malatinského in Trnava gespeeld. Vier dagen later is het Allianz Stadium het decor van de interland tegen Italië. De aftrap in Turijn is net als tegen Slowakije om 20:45 uur.

Update 16 mei 14.27 uur - PSV-aanvaller verlaat trainingskamp Oranje met blessure
Steven Bergwijn heeft het trainingskamp van Oranje verlaten met een knieblessure, zo meldt de KNVB. De aanvaller van PSV meldde zich woensdag al geblesseerd in Zeist. Na onderzoek door de medische staf van het Nederlands elftal is besloten om Bergwijn naar huis te laten gaan.

Verwacht jij dat Ronald Koeman gaat slagen als bondscoach?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties