Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV bereikt akkoord en presenteert aankoop dinsdag'

Laatste update:

Dumfries verhuist voor vijfenhalf miljoen euro naar het Philips Stadion en daar ontvangt Sparta Rotterdam vanwege een doorverkooppercentage een deel van. Voetbal International meldde dinsdagmiddag nog dat Sam Lammers als onderdeel van de deal waarschijnlijk op huurbasis naar het Abe Lenstra Stadion verhuist.

Als PSV en Heerenveen melding maken van de deal inzake Dumfries, zal duidelijk worden of Lammers inderdaad naar Heerenveen vertrekt. PSV bracht eerder nog een bod van vier miljoen euro uit op Dumfries, maar in Friesland hield men vast aan een vraagprijs van zes miljoen.

"Als de juiste prijs komt voor Dumfries, dan moeten wij daar ook naar gaan handelen. Maar we hoeven dit seizoen niet te verkopen", vertelde technisch manager Gerry Hamstra. Dumfries, international van Jong Oranje, maakte vorig jaar zomer de overstap van Sparta Rotterdam naar Heerenveen en kwam dit seizoen tot 37 wedstrijden. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en acht assists.

Update 18 juni 23.20 - 'PSV bereikt akkoord en presenteert aankoop dinsdag'
PSV bereikte eerder al een akkoord met sc Heerenveen over de transfersom van Denzel Dumfries en heeft nu ook een akkoord bereikt met de rechtsback. De 22-jarige verdediger wordt dinsdag gepresenteerd in het Philips Stadion en zal volgens het Eindhovens Dagblad zijn handtekening zetten onder meerjarig contract. 'Slechts een medische keuring en het afwikkelen van een paar formaliteiten scheiden PSV en Dumfries nog van een contract', schrijft het regionale dagblad maandagavond. Naar verluidt ontvangt Heerenveen 5,5 miljoen euro voor de rechtervleugelverdediger.

Betaalt PSV te veel voor Denzel Dumfries?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
14
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
30
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties