Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV bevestigt belangstelling voor tweetal tienertalenten

Laatste update:

De Japans bekerwinnaar van vorig seizoen laat in een reactie weten 'een dergelijk verhaal helemaal niet te hebben gehoord' en dus is het maar de vraag in hoeverre de berichtgeving serieus genomen mag worden. Toch zou het ook niet bijzonder verrassend zijn als PSV zich voor Doan meldt, want een andere aanvaller van Gamba, Takashi Usami, werd in januari ook al in verband gebracht met een transfer naar PSV.

Doan maakte in juni 2015 in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen de Kashima Antlers zijn debuut in het eerste elftal van Gamba Osaka en staat inmiddels op vijf optredens. De linksbuiten zou overigens ook in de gaten worden gehouden door scouts van Chelsea.

Update 20 juni 18.22 uur - PSV bevestigt belangstelling voor tweetal tienertalenten
PSV heeft interesse in Ritsu Doan, zo heeft de Eindhovense club aan De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad laten weten. De achttienjarige linksbuiten van Gamba Osaka is in beeld voor Jong PSV, op huurbasis. De een jaar oudere Australische verdediger Thomas Deng, van Melbourne Victory, is eveneens in beeld om voor één seizoen op huurbasis te komen.

Zou Ritsu Doan een directe versterking voor PSV zijn, denk je?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties