Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV en Vitesse bereiken akkoord over bedrag van 'enkele tonnen'

Laatste update:

De Portugese topclub zag eerder Ederson Moraes voor veertig miljoen euro naar Manchester City vertrekken en is nog op zoek naar een vervanger. Benfica is zeer gecharmeerd van Zoet, maar een transfersom lijkt vooralsnog het grootste struikelblok. PSV wil tien miljoen euro zien, terwijl de Portugezen eerder lijken te mikken op een bedrag van zes à zeven miljoen euro.

PSV lijkt, of Zoet dan wel of niet vertrekt, binnenkort hoe dan ook een nieuwe keeper te mogen verwelkomen. Beoogde reservedoelman Luuk Koopmans viel onlangs uit met een blessure en de Eindhovenaren maken inmiddels werk van de komst van Eloy Room. De sluitpost van Vitesse wordt naar verwachting woensdag medisch gekeurd, zo weet het Eindhovens Dagblad. Hij heeft naar verluidt een afkoopsom van 1,5 miljoen euro in zijn contract staan.

Room moet in het Phillips Stadion de nieuwe tweede keeper worden, een rol die hij momenteel ook in Arnhem vervult. Met het aantrekken van Room lijkt PSV echter ook alvast in te spelen op een eventueel vertrek van Zoet: de doelman van het nationale elftal van Curaçao wordt gezien als een waardig concurrent voor Zoet en zou eventueel zijn rol over kunnen nemen.

Update 16 augustus 13.55 uur - PSV en Vitesse bereiken akkoord over bedrag van 'enkele tonnen'
PSV en Vitesse hebben elkaar gevonden in een transfersom voor Eloy Room, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De keeper had een afkoopclausule van 1,5 miljoen euro, maar beide partijen zijn uitgekomen op een bedrag van enkele tonnen. Woensdag of donderdag wordt Room naar verwachting gepresenteerd. Hij zou woensdagmiddag al medisch gekeurd worden.

Vind jij dat PSV met Eloy Room een potentiële eerste doelman in huis haalt?

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
20
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
58
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties