Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV gaat niet in beroep en accepteert straf Lozano

Laatste update:

In eerste instantie kreeg Lozano een schikkingsvoorstel van drie wedstrijden, maar daar gingen de Mexicaan en PSV niet mee akkoord. De aanklager betaald voetbal verhoogde de eis donderdagavond vervolgens naar vier wedstrijden onvoorwaardelijk, maar daar is de tuchtcommissie dus uiteindelijk niet volledig in meegegaan. De aanvaller heeft nu weliswaar een hogere straf gekregen, maar moet ook drie wedstrijden toekijken.

"De tuchtcommissie acht bewezen dat Lozano zich in deze wedstrijd schuldig heeft gemaakt aan het slaan van een tegenstander. Lozano maakte met zijn arm, met kracht een beweging naar achteren, waarbij tegenspeler Woudenberg in het gezicht is geraakt", meldt de KNVB op zijn website. Door de schorsing moet PSV zijn topscorer in de wedstrijden tegen Feyenoord, FC Utrecht en Willem II missen.

PSV kan nog in beroep gaan tegen deze schorsing, maar moet Lozano in ieder geval komende zondag missen in het uitduel met Feyenoord. De aanvaller kreeg eerder dit seizoen in het uitduel met sc Heerenveen ook een rode kaart en had zodoende nog een voorwaardelijke schorsing staan. Die uitsluiting treedt in ieder geval in werking, omdat hij een directe rode kaart ontving. Lozano krijgt de schorsing nu voor de slaande beweging jegens Lucas Woudenberg.

Bij PSV reageerde men donderdagavond tijdens de tuchtzaak al vervolgen over de 'tweemansactie' van scheidsrechter Dennis Higler en assistent Richard Polman en noemde de ingevulde verklaringen 'broddelwerk'. "Als spelers en clubs moeten wij eisen van de arbitrage dat scheidsrechters in bepaalde situaties hetzelfde besluit nemen. Anders komt een eerlijk competitieverloop in gevaar", werd directeur Peter Fossen geciteerd door De Telegraaf.

Update 28 februari 20.07 uur - PSV gaat niet in beroep en accepteert straf Lozano
PSV is niet in beroep gegaan tegen de schorsing van drie wedstrijden van Hirving Lozano, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De koploper van de Eredivisie had tot uiterlijk dinsdag om in beroep te gaan, maar heeft daar geen gebruik van gemaakt. De Mexicaanse aanvaller was afgelopen zondag al afwezig bij het duel in De Kuip tegen Feyenoord (1-3 winst) en miest ook de wedstrijden tegen FC Utrecht en Willem II. Op 17 maart kan Lozano zijn rentree maken bij de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo.

Vind jij de straf voor Hirving Lozano terecht?

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
21
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
10
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties