Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV gaat op dit moment geen juridische actie ondernemen'

Laatste update:

Labyad ligt in de clinch met PSV. De club uit Eindhoven stelt dat het talent formeel tot de zomer van 2014 onder contract staat. Labyad meent dat de door PSV gelichte optie in zijn overeenkomst niet rechtsgeldig is. De speler was zondag ook afwezig bij de eerste training onder leiding van de nieuwe trainer Dick Advocaat.

Technisch directeur Marcel Brands is ontstemd over de presentatie van Labyad. "Dit is respectloos van Labyad én Sporting", citeert het Eindhovens Dagblad. Brands deed er de afgelopen weken alles aan om een oplossing te bereiken in het complexe dossier, vooralsnog zonder resultaat. PSV is bereid de zaak voor de rechter te laten komen en Labyad kan daardoor voorlopig niet voor zijn nieuwe club uitkomen.

Update 5 juli 00:00 uur - 'PSV gaat op dit moment geen juridische actie ondernemen'
Marcel Brands heeft er nog altijd vertrouwen in dat de soap rond Zakaria Labyad spoedig wordt opgelost. "We kiezen ervoor om het overleg met Sporting Lissabon te blijven voeren", vertelt de technisch manager van PSV aan het Eindhovens Dagblad. "PSV gaat op dit moment geen juridische actie ondernemen, eerder is gezegd dat Labyad niet wordt vrijgegeven en dat blijft zo." Brands hoopt dat de zaak volgende maand opgelost is.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties