Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV geeft Santiago Arias toestemming om met Napoli te praten'

Laatste update:

Een week geleden meldde het Eindhovens Dagblad nog dat Arias in de belangstelling van 'meerdere clubs' staat en dat de Colombiaan 'op korte termijn' een keuze zou maken. Daar werd aan toegevoegd dat PSV een transfersom van tien tot vijftien miljoen euro verlangde. Napoli wilde aanvankelijk niet verder gaan dan negen à tien miljoen euro, maar lijkt nu bereid om dieper in de buidel te tasten.

De Italianen hebben ook andere namen op de lijst staan. Stefan Lainer van Red Bull Salzburg wordt genoemd, maar de onderhandelingen met de Oostenrijkse club verlopen stroef. Tegelijkertijd zou er een akkoord op tafel liggen met Girondins Bordeaux over Youssouf Sabaly, die zelf ook al rond zou zijn met Napoli. Er zijn echter sterke twijfels over zijn fysieke gesteldheid en daarom zou Napoli de voorkeur geven aan Arias. De back kan in Napels voor vijf seizoenen tekenen.

PSV is bij een transfer van de WK-ganger niet van plan om de markt op te gaan, omdat men eerder al Denzel Dumfries van sc Heerenveen overnam en ook Derrick Luckassen en Pablo Rosario als rechtsachter uit de voeten kunnen. Arias maakte in de zomer van 2013 voor 675.000 euro, samen met Stijn Schaars, de overstap naar PSV en speelde 172 wedstrijden voor de rood-witten, waarin hij goed was voor 10 doelpunten en 21 assists.

Update 22 juli 13.02 uur - 'PSV geeft Santiago Arias toestemming om met Napoli te praten'
Santiago Arias heeft van PSV toestemming gekregen om met Napoli te onderhandelen, zo weet Voetbal International zondag te melden. Het weekblad geeft echter wel aan dat i Partenopei nog geen nieuw bod hebben uitgebracht om de rechtsback, waardoor er nog geen sprake is van een akkoord tussen de clubs. De Eindhovenaren, die tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de Colombiaan zouden willen zien, wachten daarom op een nieuw voorstel uit Italië voordat de gesprekken worden hervat.

Is 11,5 miljoen euro een goede transfersom voor Santiago Arias?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties