Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV heeft middenvelder binnen: 'Mijn hoogtepunt tot nu toe'

Laatste update:

"Defour is te duur. Porto vraagt te veel. Zulke bedragen gaan we niet betalen", zei technisch manager Marcel Brands maandag nog in De Telegraaf. Twee investeringsmaatschappijen, waaronder de Doyen Sports Group, hebben samen 45 procent van de transferrechten in handen. Dat bemoeilijkt een eventueel vertrek van de Belgisch international uit Oporto. Trainer Phillip Cocu ziet in Defour 'de absolute nummer één' wat mogelijke aanwinsten betreft.

De komst van Andjelo Rudovic is waarschijnlijker. PSV onderzoekt volgens het Eindhovens Dagblad de mogelijkheden om de achttienjarige middenvelder in te lijven. Men wil de Montenegrijnse stagiair, die bij de beloften aan moet sluiten, echter niet kopen van FK Mogren. Net als Aleksandar Boljevic en Boris Cmiljanic is Rudovic afkomstig uit de stal van Igor Gluscevic, die in het verleden spits was bij onder meer FC Utrecht en Vitesse.

Update 5 augustus 13.44 uur - PSV heeft middenvelder binnen: 'Mijn hoogtepunt tot nu toe'
Het wachten is op Steven Defour, maar PSV is alvast bezig met alternatieven. Zo heeft de club zich verzekerd van de komst van de achttienjarige Montenegrijn Andjelo Rudovic, die overkomt van FK Mogren Budva. Hij komt in eerste instantie voor niks naar Eindhoven en heeft een jaar tijd om zich te bewijzen. Mocht de jongeling bevallen, dan kan Mogren alsnog een transfervergoeding tegemoet zien.

Rudovic moet zich eerst bewijzen bij Jong PSV. "Dit is het hoogtepunt uit mijn carrière tot nu toe", verklaart hij in een reactie aan Topfudbal. "Via Jong PSV hoop ik de stap te kunnen maken naar het eerste elftal." De speler is afkomstig uit de stal van zaakwaarnemer Igor Gluscevic, die eerder al Boris Cmiljanic en Aleksandar Boljevic onderbracht bij PSV. Ook zij sloten aan bij het beloftenelftal.

Denk jij dat Steven Defour naar PSV gaat?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties