Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV heeft na Bakkal plaats voor nog een ex-speler bij beloften

Laatste update:

Willem II-coach Jurgen Streppel bevestigt tegenover Voetbal International dat de voormalig jeugdinternational (vier interlands voor Jong Oranje) de komende periode de kans krijgt om zich in de kijker te spelen. Mocht hij bevallen, dan ligt er mogelijk een samenwerking in het verschiet.

Janssen debuteerde in 2005 in het profvoetbal bij PEC Zwolle en speelde het jaar daarop eveneens op huurbasis voor FC Eindhoven. PSV verkocht de speler vervolgens aan RKC Waalwijk en via NEC kwam hij in 2009 bij het Deense Esbjerg terecht. Sinds 2011 stond Janssen onder contract bij Midtjylland.

Update 15 januari 19.22 uur - 'Hij wil graag spelen en daar kunnen wij geen garanties voor bieden'
Willem II gaat niet door met Tim Janssen, die op proef was bij de Tilburgers en ook mee ging op trainingskamp naar Turkije. "Tim is een goede voetballer", zegt Willem II-coach Jurgen Streppel tegen Omroep Brabant. "Maar hij wil graag spelen en daar kunnen wij geen garanties voor bieden momenteel."

Update 24 januari 16.05 uur - PSV heeft na Bakkal plaats voor nog een ex-speler bij beloften
Otman Bakkal traint al mee bij Jong PSV en de Eindhovenaren hebben plaats voor nog een ex-speler: ook Tim Janssen sluit tijdelijk aan bij de selectie van trainer Darije Kalezic, meldt het Eindhovens Dagblad. De 28-jarige aanvaller, die transfervrij is sinds zijn vertrek bij FC Midtjylland, had zijn zinnen gezet op een overgang naar Willem II. Janssen werd het echter niet eens met de club uit Tilburg.

Denk jij dat Tim Janssen een aanwinst kan zijn voor Willem II?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties