Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV hoopt Braziliaans international komende week al in te lijven'

Laatste update:

HSV-trainer Markus Gisdol, die Rick van Drongelen als centrale verdediger gaat inzetten, wil een nieuwe linksback aantrekken en dat maakt de positie van Santos in de selectie van die Rothosen er niet beter op. De tweevoudig Braziliaans international, die een contract tot medio 2021 heeft, kwam afgelopen seizoen tot negentien optredens in de Bundesliga en moet naar verluidt ongeveer zes miljoen euro kosten.

Technisch manager Marcel Brands gaf eerder al aan dat de opvolger van de naar Eintracht Frankfurt vertrokken Willems uit het buitenland zou komen. De verkoop van Willems, voor zes miljoen euro exclusief bonussen, heeft ervoor gezorgd dat PSV in financieel opzicht in staat is om relatief ver te gaan in de zoektocht naar een linksback.

Douglas Santos startte zijn loopbaan in Europa in dienst van Granada, in 2013. Hij kwam in Zuid-Spanje niet aan spelen toe, werd verhuurd aan Udinese en keerde terug naar zijn vaderland. De linksback bloeide op bij Atlético Mineiro, won een gouden medaille met Brazilië op de Olympische Spelen van vorig jaar en verdiende een transfer naar HSV.

Update 4 augustus 06.56 uur - 'PSV hoopt Braziliaans international komende week al in te lijven'
PSV wil vaart zetten achter de komst van Douglas Santos. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt de club de 23-jarige linksback van Hamburger SV al komende week aan de selectie van Phillip Cocu toe te voegen. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke overeenkomst, maar volgens het dagblad bekijkt PSV ook de mogelijkheid om de Braziliaans international definitief in te lijven.

Denk jij dat PSV dit seizoen beter gaat presteren dan afgelopen seizoen?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
11
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties