Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV kan Bradley definitief vergeten na transfer van acht miljoen euro

Laatste update:

Technisch manager Marcel Brands heeft de 26-jarige middenvelder gepolst voor een overstap naar Eindhoven. "Michael heeft echter meerdere opties en op dit moment wil hij nog even wachten met een beslissing over zijn toekomst", vertelt Brands aan Voetbal International. "Dat respecteren wij. Ondertussen blijven wij wel kijken naar andere spelers." Toronto FC, Bologna en Hellas Verona schijnen ook interesse te hebben: eerstgenoemde club heeft volgens Canadese media de beste papieren.

Mocht Bradley toch voor PSV kiezen, dan betekent dat voor de middenvelder een terugkeer op de Nederlandse velden. Bradley speelde tussen 2006 en 2008 namelijk al voor sc Heerenveen en kwam in het shirt van de Friezen tot 55 competitiewedstrijden in de Eredivisie. De Amerikaan ging vervolgens naar Borussia Mönchengladbach en belandde via Aston Villa en Chievo in de zomer van 2012 bij AS Roma. Voor die club speelde hij tot dusver 41 competitieduels. Bradley heeft 82 interlands voor de Amerikaanse ploeg achter zijn naam staan.

Update 9 januari 17.13 uur - Bradley kiest voor hulp aan MLS en trekt naar Canada
Michael Bradley heeft gekozen voor een transfer van AS Roma naar Toronto FC. Dat bevestigt Alberto Faccini donderdag aan het Italiaanse Radio Radio. De 26-jarige middenvelder kon ook naar PSV, maar heeft er heel bewust voor gekozen zijn loopbaan te vervolgen bij de Canadezen, die in de Major League Soccer spelen. "Michael heeft de knoop doorgehakt, eigenlijk was hij er in twee dagen uit", vertelt Faccini.

"Bij Toronto FC is een heel speciaal project gaande, ze hebben een investering gedaan die één van de duurste van de laatste jaren is. Dit was geen eenvoudige stap voor Michael, maar de markt bepaalde mede deze stap. Zonder te hoeven wachten tot 31 januari heeft hij nu deze keuze gemaakt, ook om het voetbal in de Verenigde Staten een dienst te verlenen", aldus Faccini. De deal zal donderdagavond of vrijdagochtend definitief bekrachtigd worden.

Update 9 update 23.42 uur - PSV kan Bradley definitief vergeten na transfer van acht miljoen euro
AS Roma heeft het vertrek van Michael Bradley naar Toronto FC bevestigd op de website van de club. De Italianen vangen ongeveer acht miljoen euro voor de middenvelder, die een avontuur in de Major League Soccer dus verkoos boven een transfer naar PSV. "Het is jammer dat hij vertrekt, maar Michael wilde weg en we gaan geen spelers houden die hier niet willen zijn", zegt Roma-trainer Rudi Garcia.

Michael Bradley zou een aanwinst zijn voor PSV

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
0
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
139
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
321
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties