Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: PSV komt met diagnose De Jong: 'Het was een flinke klap'

Laatste update:

"De klap op zijn ribben heeft een enorme impact gehad", vertelt trainer Phillip Cocu tegen het Eindhovens Dagblad. De Jong moet nu een nacht in het ziekenhuis blijven en Cocu hoopt dat de blessure meevalt, vervolgt hij in gesprek met de NOS. "Hij speelde goed en maakte bij de goal ruimte voor Gastón Pereiro."

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

De zege 1-0 van PSV kwam allesbehalve gemakkelijk tot stand. De Eindhovenaren speelden vanwege twee keer geel van Berghuis de hele tweede helft met een man meer, maar hadden desondanks de handen vol aan de Rotterdammers. Cocu is redelijk tevreden, maar houdt een slag om de arm. "Het was een goed weekend voor PSV. Tegen tien man mag je niet in problemen komen. We hebben laten zien dat we er nog niet zijn."

Jeroen Zoet was in het doel bij PSV de grote uitblinker. "Zeker revanche. Vorige week was minder en vandaag was ik belangrijk", refereert de goalie aan de 2-0 nederlaag tegen sc Heerenveen. "Maar uiteindelijk doe je het met zijn allen. Ik heb grote kansen gepakt en Feyenoord heeft er een paar gemist. Misschien dwing ik dat wel af. Volgende week tegen FC Utrecht moeten beide helften goed zijn. Maar nu nagenieten van een lekker weekend voor PSV."

Update 18 september 13.12 uur - PSV komt met diagnose De Jong: 'Het was een flinke klap'
Luuk de Jong heeft een kneuzing aan zijn ribben en in de hart- en longstreek opgelopen. Dat is de uitslag van de eerste scan in het ziekenhuis, zo meldt PSV maandag via de officiële kanalen. De Jong houdt deze week rust en ondergaat later deze week aanvullend onderzoek. Hij liep de blessure zondag op in het gewonnen Eredivisieduel met Feyenoord (1-0), toen hij na een kwartier spelen moest uitvallen wegens een overtreding van Steven Berghuis. "Het was even schrikken natuurlijk", zegt technisch manager Marcel Brands bij PSV TV. "Het was een flinke klap. Luuk schrok zelf ook, want hij kreeg op het begin geen lucht. In het ziekenhuis vonden ze het beter dat hij een nachtje zou blijven."

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties