Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV krijgt gewenst gesprek met KNVB over gebruik verlichting

Laatste update:

Mogelijkheden als een strafschop, waarbij alleen het zestienmetergebied verlicht wordt, zijn voorlopig niet aan de orde; er vond zaterdag voor aanvang van het treffen met de Rotterdammers een lichtshow plaats en na de 1-0 van Davy Pröpper gebeurde er wat met de lichten. Het was echter nog niets vergeleken met de show die in verschillende Amerikaanse sporten wordt opgevoerd nadat er gescoord is.

Meer: Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière

"De voetbalsport gaat daarin vooralsnog niet mee", vertelt algemeen directeur Toon Gerbrands aan het Brabants Dagblad. "We hopen op een brief van de KNVB dat het niet mag wat we doen. Dan kunnen we de discussie aangaan over wat wél mag", maakt de beleidsbepaler van de Eindhovenaren duidelijk.

Update 8.05 uur - PSV krijgt gewenst gesprek met KNVB over gebruik verlichting
PSV krijgt op korte termijn duidelijkheid te hebben van de KNVB over het gebruik van led-verlichting in het stadion. De Eindhovenaren maken daar sinds afgelopen weekend gebruik van. "Deze verlichting kan een mooie aanvulling zijn op wat er wordt geboden in de stadions, al moeten we ook kijken waar de grens ligt", reageert operationeel directeur betaald voetbal Gijs de Jong in De Telegraaf op de eerdere woorden van Toon Gerbrands. "Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er wordt gespeeld met het licht als de wedstrijd bezig is."

-
Vind je dat het voetbal in dit opzicht achterloopt?

Meer nieuws

Amrabat mijdt directe vraag niet en bespreekt toekomst bij Manchester United
5
Fans van Man United reageren op de eerste keer dat ze Malacia dit jaar zien
3
Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
6
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
50
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties