Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV krijgt 'nee' te horen uit Duitsland en moet door naar plan B'

Laatste update:

Volgens De Telegraaf dacht het kamp van de aanvaller dat de transfer voor een bedrag tussen zes en zeven miljoen euro al zo goed als rond was. Bordeaux heeft hem echter niet persoonlijk laten weten dat de transfer niet doorgaat: De Jong kreeg na de ochtendtraining van Phillip Cocu te horen dat de Fransen zich terug hebben getrokken. Bordeaux-trainer Jocelyn Gourvennec zou niet helemaal overtuigd zijn van de kwaliteiten van De Jong en daarom de voorkeur geven aan de komst van Nicolas Préville van Lille OSC.

Het Eindhovens Dagblad voegt hier overigens aan toe dat het juist een grootaandeelhouder was die, tot ontzetting van Bordeaux zelf, de stekker uit de deal trok. De mededeling kwam niet alleen als een klap voor De Jong, aangezien PSV de transfersom goed kon gebruiken om Douglas Santos over te nemen van Hamburger SV. In tegenstelling tot BILD, dat woensdagavond laat beweerde dat PSV als gevolg van de afgeketste transfer zijn bod heeft ingetrokken, geeft De Telegraaf aan dat PSV nog wel wat financiële ruimte heeft.

HSV wil de Braziliaanse verdediger vooralsnog alleen verkopen en de Eindhovenaren hebben vier miljoen euro over voor de komst van Douglas Santos, die afgelopen week Rick van Drongelen op zijn plek zag debuteren. Als HSV en PSV er niet snel uit komen, schakelt de huidige nummer twee van de Eredivisie over op een plan B, daar er deze zomer absoluut nog een linksback bij moet komen. PSV heeft nog tot donderdagavond de tijd om die transfer af te ronden. De club zou daarbij mogelijk toch nog wat miljoenen voor Luuk de Jong voor kunnen gebruiken, aangezien ook Sevilla interesse zou hebben in de spits.

Update 30 augustus 18.34 uur - 'PSV krijgt 'nee' te horen uit Duitsland en moet door naar plan B'
PSV kan Douglas Santos definitief vergeten, zo meldt De Telegraaf woensdagavond. De Eindhovenaren leken in een eerder stadium dicht bij de komst van de verdediger van Hamburger SV, maar de linksback lijkt zoals het er nu naar uitziet gewoon in Duitsland te blijven. Woensdagavond staat hij ook in de basis als die Rothosen het in een vriendschappelijke wedstrijd opnemen tegen Strand 08. Aangezien PSV hoe dan ook een linksback wil strikken deze transferperiode, moet de club over op plan B. Wie dan precies in beeld komt is nog niet duidelijk.

Denk jij dat het PSV alsnog gaat lukken om Douglas Santos te strikken?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
1
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties