Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV legt schikkingsvoorstel Lozano naast zich neer

Laatste update:

Lozano heeft tot maandagmiddag 16.00 uur de tijd om te reageren op het schikkingsvoorstel. Als de Mexicaans international het schikkingsvoorstel niet accepteert, dan wordt de zaak donderdagavond behandeld door de onafhankelijke tuchtcommissie in Zeist. Indien de tuchtcommissie oordeelt dat Lozano gestraft wordt, dan kan hij nog naar de commissie van beroep.

Door het ontvangen van de rode kaart van scheidsrechter Kevin Blom mist de buitenspeler sowieso de wedstrijd tegen Feyenoord. Alleen als de tuchtcommissie tot een vrijspraak komt, is hij inzetbaar voor de topper van zondag 17 september. PSV-trainer Cocu vertelde al bij FOX Sports dat de club hoe dan ook in beroep gaat.

Update 11 september 15.31 uur - PSV legt schikkingsvoorstel Lozano naast zich neer
Zoals verwacht heeft PSV ervoor gekozen het schikkingsvoorstel voor Hirving Lozano niet te aanvaarden. De aanklager betaald voetbal van de KNVB wilde de aanvaller schorsen voor drie duels, waarvan twee voorwaardelijk, voor zijn overtreding op Denzel Dumfries tegen sc Heerenveen. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV daar niet mee akkoord, waardoor de zaak donderdagavond wordt behandeld door de onafhankelijke tuchtcommissie in Zeist. Alleen als hij wordt vrijgesproken, kan Lozano zondag meedoen tegen Feyenoord.

-
Moet Hirving Lozano geschorst worden?

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
7
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties