Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV praat achter gesloten deuren over topsalarissen

Laatste update:

De ex-topman van de Eindhovenaren vertelt aan het Eindhovens Dagblad dat het salarisplafond over basissalarissen gaat en dat de vergoedingen door bonussen en premies dus gewoon mochten blijven oplopen. "Bovendien is de voetballerij een specifieke wereld, waarbij spelers bij het ondertekenen van een contract vaak tekengeld krijgen. Ook dat hoorde er niet bij", aldus Sanders, die met PSV een 'uitzondering' maakte voor 'exceptioneel goede spelers'.

Andrés Guardado is zo'n speler, want de middenvelder uit Mexico krijgt naar verluidt 1,37 miljoen euro en door bonussen en tekengeld zou hij op ruim 1,7 miljoen kunnen uitkomen. Dat is dus een beduidend hoger salaris dan één miljoen op jaarbasis. "Dat is een zeer ervaren voetballer die meer dan honderd interlands voor Mexico speelde en die je wellicht anders gewoon niet krijgt", besluit Sanders.

Update 27 januari 08.45 uur - PSV praat achter gesloten deuren over topsalarissen
Het NRC pakte in december uit met het bericht dat PSV sommige spelers meer betaalt dan één miljoen euro op jaarbasis en dat men daarmee een belofte aan de gemeente uit 2011 niet is nagekomen. De gemeente gaat hierover in debat, maar doet dat op verzoek van PSV achter gesloten deuren. "Ik heb gezegd dat we dan wel afspraken maken over wat we na afloop wel en niet naar buiten brengen", aldus Rik Thijs, fractievoorzitter, van GroenLinks, in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Denk jij dat Andrés Guardado in januari bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties