Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV spreekt belangstelling voor Ola John tegen

Laatste update:

Eventuele belangstelling van PSV zou goed te verklaren zijn, omdat de linksbuitenpositie bij PSV vacant is door het vertrek van Memphis Depay naar Manchester United. PSV is ondertussen nog bezig met Gáston Pereiro, terwijl ook Steven Berghuis van AZ wordt genoemd.

Naast Orlando City SC en PSV hebben ook Swansea City en Crystal Palace volgens het medium interesse in John, die in 2012 voor circa negen miljoen euro van FC Twente naar Portugal verhuisde. In 2014 werd hij door Benfica voor een halfjaar verhuurd aan Hamburger SV.

Update 7 juli 18.21 uur - PSV spreekt belangstelling voor Ola John tegen
PSV heeft geen belangstelling voor Ola John. Dat heeft de Eindhovense club laten weten aan Goal. Het Portugese A Bola bracht eerder op de dinsdag naar buiten dat men het in de lichtstad wel zag zitten in de Nederlandse flankspeler, maar dat is niet het geval. PSV heeft geen contact met de aanvaller zelf en ook niet met zijn club Benfica. De 23-jarige John wordt ook in verband gebracht met Swansea City, Crystal Palace en Orlando City SC.

Ola John zou een goede aanwinst zijn voor PSV

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
9
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
64
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties