Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: PSV test jonge Braziliaanse proefspeler voorlopig af

Laatste update:

De achttienjarige Lammers is deze zomer doorgeschoven naar Jong PSV, dat zoals bekend is in de Jupiler League uitkomt, en scoorde al in de voorbereiding. "Ik hoop die lijn door te trekken in de komende periode", zegt de aanvaller. "Veel doelpunten maken, assists geven en wedstrijden spelen voor Jong PSV. Er zijn nog veel verbeterpunten, maar ik ben op de goede weg."

Lammers zal bij Jong PSV kennismaken met Luiz Felipe, die de komende dagen op proef is bij het beloftenteam. De zeventienjarige Braziliaanse verdediger reist volgens het Eindhovens Dagblad met Jong PSV mee naar het Britse Corby voor een oefentoernooi. Eerder was er al eens een Felipe op proef bij PSV, ook een verdediger, maar het gaat hier niet om dezelfde speler.

Update 10 augustus 14.35 uur - PSV test jonge Braziliaanse proefspeler voorlopig af
Luiz Felipe komt (nog) niet in aanmerking voor een contract bij PSV. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad meldt dat de club niet ontevreden is over de jonge Braziliaan, maar dat hij nog niet goed genoeg is om nu al werk van te maken. Felipe was de afgelopen drie weken op proef in Eindhoven.

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
PSV-fan verminkt door ontploft vuurwerk: 'Ik dacht dat ze me een fakkel gaven'
13
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties