Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'PSV wacht nog op officieel bod op geïnteresseerde Hirving Lozano'

Laatste update:

Volgens de laatste berichten uit Italië hebben voorzitter Aurelio De Laurentiis, trainer Carlo Ancelotti en zaakwaarnemer Mino Raiola de koppen bij elkaar gestoken om de laatste details rondom de vermeende transfer te bespreken. Lozano zal verluidt spoedig zijn handtekening onder een contract tot medio 2024 zetten.

De berichtgeving van Corriere dello Sport komt niet als een verrassing. Onder meer het Eindhovens Dagblad meldde afgelopen week nog dat zowel PSV als Lozano op een zomerse transfer uit is. PSV heeft ieder jaar één of twee grote verkopen nodig om een goed transferresultaat te boeken en Lozano ligt goed in de markt.

Lozano, die tot medio 2023 op de loonlijst van PSV staat, werd eerder in verband gebracht met onder meer Manchester United. Hij stond dit seizoen wekelijks op het wedstrijdformulier van Mark van Bommel. De Mexicaanse buitenspeler kwam in 30 competitiewedstrijden voor PSV tot 17 doelpunten en gaf daarnaast 11 assists.

Update 4 mei 13.25 uur - 'PSV wacht nog op officieel bod op geïnteresseerde Hirving Lozano'
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving van Corriere dello Sport heeft PSV volgens het Eindhovens Dagblad nog geen overeenstemming bereikt met Napoli over een transfer van Hirving Lozano. De lokale krant verzekert zaterdagmiddag dat de Mexicaan een dergelijke overstap wel ziet zitten, maar zijn club heeft vooralsnog geen officieel bod ontvangen en er is op dit moment ook geen contact met officials van i Partenopei. PSV heeft naar verluidt een bedrag dat tussen de 35 en 40 miljoen euro ligt als minimale verkoopprijs in gedachten.

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
2
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
4
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties