Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Quote over Frenkie de Jong blijkt gedateerd: 'Maar er is wel interesse'

Laatste update:

De Daily Mirror pakt namelijk uit met het bericht dat de koploper van de Premier League dicht bij een akkoord met Ajax is over een transfer van de middenvelder. Met de deal zou ruim 68 miljoen euro gemoeid zijn, waardoor De Jong ruimschoots de duurste uitgaande transfer ooit van de Amsterdammers zou worden. Dat record staat nu nog op naam van Davinson Sánchez, die vorig jaar voor veertig miljoen euro naar Tottenham Hotspur verkaste.

De Jong staat ook in de belangstelling van Barcelona, maar de kans om onder Josep Guardiola te kunnen werken zou de spelmaker ervan hebben overtuigd om voor the Citizens te kiezen. De viervoudig international heeft gezien wat voor stappen spelers als John Stones, Raheem Sterling, Gabriel Jesus en Leroy Sané hebben gezet onder de Spanjaard en is onder de indruk, zo klinkt het. De Jong moet bij City de opvolger worden van Fernandinho en zijn komst geldt daarom als een prioriteit voor de regerend Engels landskampioen.

Waar De Jong volgens de Daily Mirror dus in de Premier League terecht gaat komen, is dat volgens de krant overigens niet het geval met Matthijs de Ligt. Liverpool toonde onlangs interesse in de aanvoerder van Ajax, maar Barcelona is de grote favoriet in de strijd om de stopper. Met de overstap van De Ligt naar het Camp Nou zou ongeveer eenzelfde bedrag gemoeid zijn als met de transfer van De Jong naar Manchester City.

Update 18 november 20.12 uur - Zaakwaarnemer De Jong reageert: 'Je moet bij Overmars zijn'
Zaakwaarnemer Ali Dursun heeft tegenover de Daily Mirror gereageerd op het gerucht dat Manchester City een bod van 68 miljoen euro heeft neergelegd bij Ajax voor zijn cliënt Frenkie de Jong. Een akkoord zou niet ver weg zijn. "Ik kan het bevestigen noch ontkennen", reageert Dursun. "Je moet bij Marc Overmars zijn. Ik stuur alle clubs die contact met mij leggen door naar hem."

Update 18 november 21.12 uur - Quote over Frenkie de Jong blijkt gedateerd: 'Maar er is wel interesse'
Ali Dursun heeft zondag niet met de Daily Mirror gesproken over Frenkie de Jong. De zaakwaarnemer zou hebben gezegd dat hij een akkoord tussen Ajax en Manchester City kan bevestigen noch ontkennen, maar vertelt aan De Telegraaf dat de uitspraak gedateerd is. "Dat is een quote van weken geleden bij heel ander bericht. En er is geen akkoord. Dat er interesse is, klopt wel."

68 miljoen voor Frenkie de Jong is...

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
136
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
319
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
40
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties