Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Quotes Tabárez over Suárez blijken te zijn verzonnen

Laatste update:

"Luis vertelde me dat Barcelona in november 2013 interesse had", laat Tabárez optekenen in de Zuid-Amerikaanse media. "Destijds liepen de gesprekken tussen Liverpool en Barcelona bijzonder goed en men werkte aan een akkoord. Na een geweldig seizoen wilde Liverpool hem echter toch niet verkopen en ze krabbelden terug."

Meer: Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff

"Luis hoorde dit pas de dag na de overwinning tegen Engeland", zegt Tabárez. "Hij was een ander mens. Hij was boos, hij zat ergens anders met zijn hoofd. Hij kon nauwelijks meer trainen met de rest van het team. Ik moest hem met een andere groep aan het werk zetten." Overigens meldt de Spaanse krant El Mundo Deportivo dat de contractueel vastgestelde afkoopsom voor Suárez geen 75 miljoen euro, maar 94,6 miljoen euro bedraagt.

Update 7 juli 20.47 uur - Quotes Tabárez over Suárez blijken te zijn verzonnen
Óscar Tabárez zou hebben aangegeven dat Luis Suárez na de wedstrijd tegen Engeland hoorde dat een transfer naar Barcelona in het verleden was afgeketst en dat de aanvaller zich toen opeens anders ging gedragen. Niets van waar: de quotes van Tabárez blijken te zijn verzonnen, zo is maandagavond duidelijk geworden. Een als grap bedoelde tekst blijkt te zijn vertaald alsof Tabárez dit echt gezegd zou hebben.

Denk je dat Luis Suárez naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Ajax-miskoop heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
39
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
2
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
4

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties