Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Racistische Pro Patria-fans krijgen te maken met de rechter

Laatste update:

Zowel Boateng als diverse andere donkere spelers van AC Milan waren slachtoffer van racistische geluiden vanaf de tribunes van Pro Patria. Boateng trok uit boosheid en frustratie zijn shirt uit en weigerde nog verder te spelen. Binnen enkele seconden voegden zijn teamgenoten zich bij hem en verliet iedereen het speelveld. Urby Emanuelson reageerde niet lang daarna via Twitter.

Dat dit soort dingen nog kunnen gebeuren in 2013… wat een schande! #StopRacism tweette de Nederlander boos. Hoofdtrainer Massimiliano Allegri was ook ontgoocheld na de ontmoeting met Pro Patria, die dus maar een kwart wedstrijd duurde. "We zijn teleurgesteld en verdrietig door wat er is voorgevallen. Dit soort onbeschaafde zaken moeten we stoppen, het spijt me voor alle andere fans."

Update 8 januari 20:46 uur - Racisme van Pro Patria-fans bestraft met wedstrijd zonder publiek
Het Italiaanse Pro Patria moet een wedstrijd zonder publiek afwerken. De club, actief op het vierde niveau, heeft de straf gekregen naar aanleiding van het incident tijdens een oefenwedstrijd tegen AC Milan. Fans van Pro Patria hadden het met racistische uitlatingen gemunt op Kevin-Prince Boateng, die van het veld stapte. De rest van het elftal van AC Milan was solidair aan Boateng. In oktober kreeg Pro Patria al een boete voor een soortgelijk incident.

Update 7 februari 15:43 uur - Racistische Pro Patria-fans krijgen te maken met de rechter
Op basis van videobeelden zijn zes supporters van Pro Patria opgepakt die het vriendschappelijke duel tussen hun club en AC Milan ontsierden. Pro Patria-fans jouwden de gekleurde spelers van AC Milan uit en Kevin-Prince Boateng, die de racistische teksten zat was, stapte daarop van het veld. Op 21 februari begint een rechtszaak tegen het zestal en volgens de Italiaanse media heeft er al één een bekentenis afgelegd. De minimale straf is een stadionverbod van vijf jaar.

Bekijk hier de beelden:

Meer nieuws

'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
2
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties