Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Rami arriveert in Milaan voor medische keuring bij AC Milan

Laatste update:

De centrale verdediger, 27 jaar, zou al in Milaan zijn om te praten over de voorwaarden van een eventueel contract. Mochten beide partijen tot een akkoord komen, dan speelt Rami met ingang van januari 2014 een halfjaar op huurbasis voor i Rossoneri. De club heeft daarna de mogelijkheid tegen betaling van zes miljoen euro definitief eigenaar van de speler te worden, zo meldt het medium.

Het nieuws komt enigszins als een verrassing: vorige week nog meldde Valencia dat het actief aanstuurde op het zoeken van een oplossing voor de problemen met de Fransman. Rami, die ook over een Marokkaans paspoort beschikt, speelde sinds 2011 voor de Spaanse topclub. Daarvoor was hij vijf seizoenen lang actief voor Lille.

Update 11 oktober 19.00 uur - Rami arriveert in Milaan voor medische keuring bij AC Milan
AC Milan heeft Adil Rami zo goed als zeker binnen. De verdediger is niet meer welkom bij Valencia en arriveerde vrijdag in Milaan, waar hij medisch gekeurd zal worden door Milan. Volgens Italiaanse media zal de 27-jarige Rami tot januari meetrainen bij i Rossoneri en vervolgens voor een halfjaar gehuurd worden van Valencia. In de zomer heeft Milan vervolgens een verplichte optie tot koop en moet er een transfersom van zes miljoen euro op tafel komen voor de Fransman.

Bekijk hier een foto van Adil Rami in Milaan.

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
1
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
20
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
18
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties